Win een feestpakket voor de Jeugdboekenmaand-startshow

Op maandag 1 maart trappen we Jeugdboekenmaand feestelijk af met een livestream vanuit hetpaleis in Antwerpen. Iedereen die wil, kan meekijken naar de startshow. 50 klassen maken kans op een speciaal feestpakket om een klein klasbubbelfeestje te houden. Meld je nu aan!

Op maandag 1 maart trappen we Jeugdboekenmaand feestelijk af met een livestream vanuit hetpaleis in Antwerpen. Iedereen die wil, kan maandagnamiddag van 13u30 tot 14u30 meekijken naar de startshow, met Kapitein Winokio, Esohe Weyden, Wouter Deprez, Gerda Dendooven en Laura Janssens, ons Jeugdboekenmaand-feestcomité!
 

Aan 50 klassen die meekijken en meevieren, bezorgen we een feestelijk verrassingspakket om goed te vieren in jullie klasbubbel, met o.a. een boek, feesthoedjes, vlaggetjes, een snack en nog veel meer! Het wordt voor ons extra leuk als jullie nadien een feestelijke foto van jullie klas-boeken-feestje doorsturen.
 

Laat hier voor vrijdag 12 februari weten hoe jullie Jeugdboekenmaand op 1 maart gaan vieren in de klas. Op 22 februari maken we de 50 winnende klassen bekend. Veel succes!

 

KLIK HIER OM JE KLAS AAN TE MELDEN!

Andere nieuwtjes

 • Twee Bibster-spelen voor Jeugdboekenmaand

  Net zoals elk jaar, is er ook voor deze Jeugdboekenmaand een Bibster-spel ontwikkeld. Aangezien klassen door corona waarschijnlijk niet op bezoek zullen kunnen gaan in de bib, hebben Iedereen Leest en Cultuurconnect ook voor een corona-editie van het spel gezorgd. Hier vind je meer info over de twee versies van Jeugdboekenmaand-Bibster!

  Lees verder
 • Educatieve handleiding voor onderwijs

  In de educatieve handleiding bij Jeugdboekenmaand 2021 - Lezen is een feest belichten we de bouwstenen voor een kwalitatieve en toegankelijke leesomgeving op school. Want lezen is een feest en hoe meer leerlingen en leerkrachten plaatsnemen aan de feestdis, hoe leuker het leesfeest wordt!
  Download de handleiding.

  Lees verder